Kronisk Nysgerrighed

VI ER
#DESIGNERS
BYHEART

Og vi går til vores projekter med en kronisk nysgerrighed, der skaber den bedste UX i din app, dit system, website og andre labre digitale produkter.

Vi er en sprængfarlig cocktail af erfarne designere og unge talenter, der kaster de nyeste trends direkte ind i dit projekt. Faktisk nailer vi verden – én digital genistreg ad gangen.

Så hvad siger du – ska´ du med?

Alt det vi kan  Rent blær – bare klik

It isn’t bragging
if it’s based on facts

Og det er det! Vi har nailet apps og systemer, websites og andre geniale digitale løsninger for flere kunder, end du kan forestille dig. Det hele er håndteret med sikker hånd og total awesomeness – og det kan vi også kaste over dit projekt.

Test &
Research

AGCO

Se casen
Website

Timm Vladimirs Køkken

Se casen
Branding

Aarhus Kommune

Se casen
Træk og se
App

SENS Innovation

Se casen
System

ClinicDrive

Se casen
Website

Create2STAY

Se casen

VI ER ALTSÅ VILDE MED DIN NYSGERRIGHED

Du skal næsten have lov til at se flere cases så. Ja, så flinke er vi. Værs’go: fra nysgerrige os til nysgerrige dig.

Se flere cases

Nysgerrig?

Er du kronisk nysgerrig som os? Har du lyst til at vide mere? Så lad os invitere dig ind i designhytten. Du vil opleve en kæk og kærlig tone fra det sprøde team af designere – os, der gør hele forskellen for din virksomhed.

SKAL DU VÆRE
DEN NÆSTE?

Høvding

Julie Ravn

Julie startede /et al. med drømmen om at udrydde uduelige digitale produkter i verden. Hun ville skabe reel værdi for mennesker.  

Som barn drømte hun om at blive læge – netop for at hjælpe folk. Og nååå jo, så ville hun også gerne være radiovært, så hun kunne snakke og høre musik dagen lang. Men det er godt, at hun blev designer, rådgiver og forretningskvinde, for hun kan ikke se en forretning eller et produkt uden at se muligheder – og så får hun tics af skæve pixels, og funktioner som ikke virker.  

COO

Lisbeth Rækby Jepsen

Lisbeth er helt grounded, mens hendes digitale visioner er skyhøje. Faktisk har Lisbeth heller intet imod højder, da hun tidligere har sprunget en del i faldskærm – top blæret! Det giver derfor god mening, at Lisbeth altid har overblikket. Lisbeth elsker at være leder i en branche, hvor den teknologiske udvikling og passioneret kreativitet går hånd i hånd. 

Som barn drømte hun om at blive dyrlæge, så hun kunne hjælpe alle dyr i verden. Dog har hendes interesse for dyr sporet sig ind på de kærlige alpakaer. Nu drømmer Lisbeth mest af alt om at kunne arbejde under en palme på en smuk sandstrand, men designhytten er vist også et godt alternativ.  

Head of design

Stine Dorner

Stine er vores design heltinde og har øje for de gode og smukke løsninger både i det digitale og i lidt for dyre (men flotte!) interiør ting. Stines store drøm som barn var at blive musicalstjerne, men hun måtte erkende, at hun shiner mere med digital design. Og vi forstår hvorfor! 

Stine har altid falkeoverblikket – faktisk så meget, at hun insisterer på at have ALLES kalendere åbne. Og nå ja, så er Stine kontorets jukebox, som ofte ender i fællessang.  

Designer

Camilla Bergstrøm

Camilla er designer til fingerspidserne. Uden problemer tryller hun blanke XD-dokumenter om til interaktive brugeroplevelser og garnnøgler om til lækre striktrøjer. Faktisk mener hun, at hun er designer, fordi hun ikke kan lade være.  

Som barn drømte hun om at være drabsefterforsker… eller frisør. I hvert fald elsker hun at arbejde opklarende og detaljeorienteret! Og for at det ikke skal være løgn, så kan Camilla også sejle en sejlbåd. Ja, hun er ret blæret!

Designer

Frederik Thorsen

Frederik skaber designs, der shiner, og som skaber resultater. Udover design, rådgiver han også virksomheder til den helt rette løsning. Med sit drive for stærke relationer er han den oplagte sparringspartner i designhytten.

Frederiks æstetik har altid været i højsædet, og som barn drømte han om at blive arkitekt; Netop fordi han blev og er fascineret af flotte bygninger rundt omkring i verden.

Designer

Josephine Falberg

Josephine har et skarpt øje for detaljer og en unik evne til at bringe idéer til live. Hun har en indre digital fortællerstemme med en forkærlighed for visuel storytelling og elsker at nørde, hvilke virkemidler der giver den bedste effekt.  

Som barn ville hun gerne være alt fra springgymnast til tegneserie tegner, og det passer faktisk perfekt sammen med, hvordan hun springer fra den ene seje grafik til den anden. Hendes fantasi får frit løb, når hun fordyber sig i den skrevne verden, og så har Josephine en bogreol udover det sædvanlige! 

Designer

Charlotte Momme

Charlotte er en ægte UX-stjerne. Hendes nysgerrighed er hendes fordel, når hun foretager brugerundersøgelser og derefter nailer at omsætte indsigterne til konkrete løsninger.  

Som barn ville hun gerne være købmand – netop for at tale med mennesker og få ny viden (nååå ja, hun ville også gerne være glad… cute!).  

Charlotte har en utrolig struktureret hjerne, men hendes æstetisk sans bliver dog udfordret ved synet af blå IKEA-poser, selvom de er vældig praktiske. 

 

Designer

Victoria Hjelmkrone

Victoria har hele verden i hendes hænder, bogstavelig talt, for hun tryller flotte illustrationer frem i hendes designs. Som barn ville hun faktisk gerne være kunster, fordi hun ofte malede og tegnede med hendes bedstemor, som i øvrigt er hendes ultimative kreative rollemodel – sødt!  

Victoria jonglerer både det æstetiske og funktionelle i design, og det som virkelig driver hendes passion er, at hendes kreativitet kan skabe værdi for andre mennesker. Derudover elsker hun at nørde sprog, og lige nu er hendes store mål at lære kinesisk.

Junior designer

Joakim Jakobsen

Joakim har en finger på trend-pulsen og en kreativ hjerne. Når han designer UX, er det både stilrent og fyldt med lækkerness, og ikke nok med det, så holder han sig faktisk også altid opdateret på de nyeste tech-features, så hans designs følger med tidens teknologi.

Joakim har en bachelor i Digital Design og studerer nu Multimediedesign – how cool! 

Som barn drømte Joakim om at udleve sine kreative sider og være en del af et cirkus. Mon ikke /et al.s diskokugle også kan opfylde lidt af den drøm? Vi er hvert fald glade for at have ham på vores team! 

Junior designer

Stine Ramskov

Stine er designer, fordi det er den perfekte cocktail af kreativitet, teknik og struktur. Hun elsker at se og udvikle produkter, der har en tydelig effekt. Udover at være i designhytten studerer hun til Grafisk Designteknolog.

Stines sans for detaljer kommer ikke kun til udtryk i design men også i hendes noter, hvor hun holder styr på antallet af sine online shopping ordrer. Det er et perfect fit, fordi som barn drømte Stine om at blive tøjdesigner, så nu får hun the best of both worlds.

Content creator

Mathilde Thisgaard

Mathilde er vores kommunikations girl, som nailer vores content. Alt fra de nyeste ESG-initiativer og faglige nyhedsbreve til virale videoer.

Udover at være her hos os studerer hun Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har hun altid en ung vending klar i ærmet såsom “at skulle på floor og give den maks pedal”.

Som barn drømte hun om at være frisør i hverdagene og have en isbutik i weekenderne. Ja, både ambitiøs og hårdtarbejdende har Mathilde altid været.

Vi elsker
nye talenter

Har du et skarpt digitalt øje, vilde grafiske evner eller noget helt tredje? Så send din portfolio, hvis du gerne vil med ombord. Show it – don’t tell it!

MEN VI KAN SÅ 
MEGET MERE

Vi er nemlig en del af koncernen KOLLAB, og sammen står vi skulder ved skulder og leverer digitale løsninger i verdensklasse. Hos KOLLAB samler vi det dygtigste hold af digitale specialister. Ja faktisk så tør vi godt at sige, at vi kan levere løsninger 360 grader rundt om din virksomhed.

KOLLAB består af individuelle selskaber og udover os er der specialister indenfor alle har hver deres specialist felt indenfor strategi, softwareudvikling, Microsoft løsninger, drift og support. Du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering – vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Besøg KOLLAB

abc

def

et-al