Ska’ vi rykke din virksomhed
frem i bussen?

Det er nemlig sådan noget, vi kan. Rykke ting, skabe flows og gøre en forskel. Nogen kalder os nørder – vi kalder os specialister med fingeren på pulsen, for vi har den nyeste viden og den nødvendige erfaring, der får din virksomhed frem forrest i bussen. Så hvad er det, vi kan? Klik dig ind i vores verden og tjek alle mulighederne.

System

At bygge systemer kræver viden! Så det er pænt heldigt, at vi kan sparke ind med viden om bl.a. brugerrejser og forretningsmodeller. 

Og faktisk har vi også viden om funktioner, mapping af infrastrukturer og mulige fejlscenarier. Vi designer dit system på en lækker og indbydende måde, for et system skal emme af brugervenlighed og , lækkerness, og så skal det være intuitivt og meganemt at bruge i din hverdag. 

Se cases
Webdesign

Dit website er dit digitale vindue ud mod verden. Det er brugerens førstehåndsindtryk af din virksomhed – og førstehåndsindtryk skal sidde lige i skabet. 

 Vi er specialister i at sørge for, at din virksomheds førstehåndsindtryk spiller max! Vi skræddersyer sitets stil, retning og brugerflows og tilsætter en omgang grafisk lækkerness, der fuldender looket. Dit website skal nemlig tydeligt vise, hvem og hvad din virksomhed er – og det kan vi naile for dig. 

Se cases
App Design

Det vigtigste ved en app er fabelagtig funktionalitet, der giver gode oplevelser. Ja, så simpelt kan det faktisk siges. Brugeroplevelser er det nye sort.   

Når vi designer apps, har vi altid brugeren i centrum. Vi arbejder med gamification og skaber visuelle lækre effekter, der giver din bruger lyst til at åbne din app igen og igen. En app fra vores designhytte sikrer din målgruppe en totalt gennemarbejdet awesome app med præcis de funktioner, som brugeren har behov for. 

Se cases
Test & Research

Det vigtigste ved UX er at inddrage og have forståelse for slutbrugeren, så har du det? Ellers is på – vi kan hjælpe dig!

UX handler i høj grad om at forstå arbejdsprocesser, behov og tanker hos slutbrugeren. Har man ikke tjek på det, så fungerer produktet ikke. Vi tilbyder at lave grundige brugerundersøgelser gennem interviews og tests, observationer og feltstudier. Vi inddrager målgruppen og sikrer, at dit produkt lever op til brugerens forventninger og behov. 

Se cases
Branding

Don’t jugde a book by its cover, siger man. Men sandheden er, at det er de flotteste bøger på biblioteket, der udlånes mest. 

Derfor er det også altafgørende, at dit produkt emmer af visuel lækkerness, så det kommer allerforrest i køen. Vi hjælper dig med at skabe en genial visuel identitet til dit produkt, hvor farver, fonte og grafiske elementer går op i en højere enhed. Vi skaber den visuelle identitet, der får din virksomhed til at fremstå indbydende, professionel og moderne. 

Se cases

Wireframe, UI, UX og andre buzzwords

Ja, det lyder flot, og det er det også, men vi er ikke typerne, der kaster om os med buzzwords. Hos os kalder vi en spade for en spade, for vi ved godt, at ikke alle kan tyde de fancy ord og smarte forkortelser i designverdenen. Så hvad er det vigtigste, du skal vide? Det er, at vi har totalt styr på både begreber og faglighed. Nysgerrig?

Læs mere

MEN VI KAN SÅ 
MEGET MERE

Vi er nemlig en del af koncernen KOLLAB, og sammen står vi skulder ved skulder og leverer digitale løsninger i verdensklasse. Hos KOLLAB samler vi det dygtigste hold af digitale specialister. Ja faktisk så tør vi godt at sige, at vi kan levere løsninger 360 grader rundt om din virksomhed.

KOLLAB består af individuelle selskaber og udover os er der specialister indenfor alle har hver deres specialist felt indenfor strategi, softwareudvikling, Microsoft løsninger, drift og support. Du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering – vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Besøg KOLLAB

HER ER VORES PRALEVÆG
-Og ja, her er også plads til dig

Pral kommer ikke uden gode relationer. Dem har vi heldigvis rigtig mange af, og vi er altid klar på at få endnu flere.

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al