Hele pakken

Lad os give dig en løsning du kan være stolt af. I tæt samarbejde med dig gennemfører vi en hel designproces for at sikre den bedste løsning for dig . Vi guider dig og hjælper dig fra den abstrakte idé til den færdige prototype.

Bland-selv

Uanset dit behov kan du vælge at blande de ydelser, du ønsker fra os, så det passer præcis til din virksomheds behov. Måske er du allerede gået fra abstrakt idé til de første skitser. Eller du har muligvis allerede et team af designere, som bare mangler et par friske øjne på sagen for at give den ekstra gas.

Vores ydelser

Research ydelser

Det eneste du mangler er viden, så lad os hjælpe dig med at generere det.

Enhver succesfuld virksomhed ved, at viden om dine kunder og branche er det vigtigste første skridt for at skabe nye muligheder, innovative produkter og gode chancer. Det er derfor vi siger; Viden er nøglen til succes.

Her er nogle fantastiske måder at gøre dig klogere på:

  • Brugerrejser
  • Workshops
  • Personas
  • Feltstudier
  • Tests

Koncept ydelser

Få transformeret din data til digitale forretningsmuligheder. Selvom du har en god mængde brugerdata, skal det stadig transformeres til geniale koncepter. Vi omdanner konkret information om jeres virksomhed og kunder, til innovative digitale koncepter, der tager pusten fra dig. Disse koncepter visualiseres i æstetiske mock-ups, så det er nemt for dig at se fremtidens løsning for dig.

Få det på din måde:

Idégenerering

Du får præsenteret og leveret potentielle koncepter gennem grafiske mock-ups. Vores UX eksperter genererer fantastiske idéer for dig, der er baseret på viden om dine brugere og forretning.

Co-creation

Du får leveret værdifulde koncepter vist gennem visuelle mock-ups. Vi arbejder tæt med dig og/eller dine kunder, og side om side genererer vi de succesfulde koncepter.

Produkt ydelser

Du vil gå fremtiden i møde og nye digitale produkter er vejen derhen. Vi tager dig med på en uforglemmelig rejse. Vi starter med at indsamle viden om dine kunder og virksomhed, som senere bliver transformeret om til fantastiske koncepter. Når det succesfulde koncept er blevet udviklet, bliver alle de specifikke detaljer vist i en prototype, som bliver testet igen og igen, til der ikke er et eneste strejf af tvivl tilbage – dit nye digitale produkt bliver en ægte klassiker.

Hvilke digitale produkter kan blive dine?

Digital platforme

Få en ny digitale platforme. Når vi siger platforme, mener vi alle de typer produkter du kan forestille dig til en mobil-, tablet- eller computerskærm.

Digital installationer

Få en ny digitale installationer. Og når vi siger installationer, mener vi alt fra interaktive borde til digitale check-ind skærme hos lægen.

Så… Mi casa eller tu casa?

Hos os

Den gode gammeldags måde hvor vi er i løbende dialog. Dine behov bliver opfyldt gennem en serie af møder, mails, telefonopkald, masser af kaffe og måske en workshop eller to.

Hos dig

For en periode dedikerer vi en række konsulenter kun til dig. De flytter ind på dit kontor, deltager i din hverdag og starter en designproces inde i din virksomhed, og ja… drikker en masse kaffe.