ClinicDrive
Top skinnende system 

At drifte en tandlægeklinik kan virkelig trække tænder ud… og uden et system, brugte tandlæger førhen ekstremt meget tid på dokumentstyring og planlægning af vagter. Med ClinicDrive har vi skruet bissen på og skabt et top skinnende system fra bunden. Systemet er banebrydende i branchen, og det professionaliserer måden, som klinikker driftes på. 

Kunde
ClinicDrive
Branche
Sundhed
System
Website
Branding

Enhver tandlæges drøm

ClinicDrive er tandlægebranchens digitale klinikassistent. Det vil sige, at det faktisk er alt, hvad tandlægerne drømmer om, når de skal drifte en klinik. Al daglig driftsledelse, som førhen blev håndteret manuelt – fx vagtplaner, dokumentstyring, løn – kan koordineres og effektiviseres i systemet.  

Ved alt godt og komplekst design gælder samme gyldne UX-lov, nemlig undersøg! Undersøg arbejdsgange, brugernes adfærd og deres behov, og netop dét gjorde vi af flere omgange, før vi løftede penslen.  

Vi tænder på godt design…

… og det burde du også. Se hvordan processen gik fra 0-100, da vi skabte det skinnende system.  

Træk og se
Brugerrejser

Vi ved, at vi ikke er brugeren, så vi har brugt tid på klinikkerne. Det, som vi fandt, var tunge manuelle processer og et stort ønske om digitalisering.   

Konceptudvikling

Vores kreative hoveder satte sig sammen med ClinicDrive og begyndte at skitsere på alle ideerne. 

Visuel identitet

For at et nyt system kan skinne, kræver det en lækker identitet. Vi skabte en moderne, let og luftig identitet, som gør systemet overskueligt og brugervenligt.

Mockups

Vi designede mockups på de første kerne funktionaliter for at afprøve vores idéer og design i virkeligheden 

Brugertest

Test, test og mere test er det, som i sidste ende gør, at brugeren står med et produkt, som virker og er elskværdigt.  

Videreudvikling

Vi bed tænderne sammen og tilkoblede endnu flere fede funktionaliter.  

Website og markedsføringsmateriale

Med et nyt produkt følger både website, salgs- og markedsføringsmateriale, og alt det har vi selvfølgelig produceret i topkvalitet, så vi har sikret det hvideste smil over hele linjen. 

Jeg kunne ikke have 
gjort det uden /et al.

“Jeg har siden 2019 været i gang med at udvikle et omfattende system, der skal sætte helt nye højder for digitaliseringen af tandlægebranchen, og jeg kunne ikke have gjort det uden /et al. ombord.

/et al. har været en professionel sparringspartner på rejsen, der både formår at omsætte mine komplekse ideer til simpelt design men også udfordre og stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi kan gøre det bedre. Samarbejdet med teamet har været super godt, og det er skønt at mærke deres entusiasme og engagement i at nå til det bedst mulige resultat – det har til tider været som at have dem som et del af min virksomhed. De er klar til at levere hurtigt og af høj kvalitet, når jeg ringer.

Jeg har i processen fået øjnene op for, hvorfor dét, som designere kan, er en vigtig del af processen. Jeg har især lært af erfaring den værdi, det giver for både produktet og i sidste ende økonomien at have UX’erne til at tænke ideerne til ende, inden det sendes videre til udviklerne. Jeg kan varmt anbefale alle at tage fat i de dygtige mennesker hos /et al.”

Peymon Ensafi, Founder/CEO

Stines opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Brugerundersøgelser og interviews med tandlæger
  • Konceptudvikling af digitalt system
  • Design af et spritnyt system baseret på brugerindsigter
  • Brugertests for at sikre, at systemet komplimenterer brugeren
  • Vi har givet det en tand ekstra med en ny og lækker visuel identitet
  • Markedsføringsmateriale af topkvalitet

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al