It isn’t bragging
if it’s based on facts – og det er det!

Faktum er nemlig, at vi har nailet apps og systemer, websites og andre geniale, digitale løsninger for flere kunder, end du kan forestille dig. Og det er vi ikke bange for at prale med – slet ikke faktisk. Vi har samlet cases i et overflødighedshorn af lækkerness, så du selv kan se, hvad det er, vi taler om.

Vælg hvad du gerne vil udforske

Test &
Research

AGCO

Se casen
App

SENS Innovation

Se casen
Website

Club La Santa

Se casen
Branding

Aarhus Kommune

Se casen
App

Salling Group

Se casen
Website

Timm Vladimirs Køkken

Se casen
Indlæs flere

Så hvad er det
egentlig, vi kan?

Nogen kalder os nørder – vi kalder os specialister med fingeren på pulsen. Vores speciale er design, hvor omdrejningspunktet er det digitale.

Om det er en ny app, website eller et stort system, så klarer vi den for dig, men frygt ej! Vores ydelser går 360 grader rundt. Vi leverer nemlig også visuelle identiteter, salgsmateriale, design af kampagner og emballage og meget mere. På den måde sikrer vi, at din virksomhed shiner, uanset hvor slutbrugerne møder jer.

Tjek mulighederne ud

Noget som vi taler
om i designhytten

Der er ingen tvivl om, at snakken går i designhytten, og der er faktisk (næsten) ikke det, som vi ikke taler om her på kontoret. Alt fra den seneste tinder-date, dagens madpakke og byens bedste floor til den dårlige brugeroplevelse hos lægen – er som gossip for os. Vi elsker at forstå mennesker og tror på gode relationer og tæt dialog, om det er mellem kollegaerne, slutbrugerne eller vores kunder, så er menneskeforståelsen i centrum. 

et-al