Vores venner siger…

/et al. bidrog til det endelig MVP – og de forstod konceptet til fulde og var med til at indskærpe alle funktioner og hele flowet til et vanvittigt skarp, funktionsdygtigt produkt.

- Jonas Vognsen, Co-founder

/et al. satte sig hurtigt ind i vores behov, og de kom med flere forskellige innovative løsninger. Vi havde en rig dialog gennem samarbejdet, og den endelige løsning var mere end tilfredsstillende.

- Innovation Centre Denmark, Silicon Valley

Vi havde brug for friske øjne på vores onboarding og brugeroplevelsen i det hele taget, og vi blev i den forbindelse opfordret til at få hjælp af /et. al – noget vi bestemt ikke har fortrudt. /et al. teamet har en god energi, er ærlige og dygtige til deres fag. Vi havde en meget fin dialog, og de har arbejdet effektivt og holdt tidsplanen helt som aftalt. Vi modtog en udførlig rapport fra /et al., som gjorde det meget nemt for os at forholde os til og implementere de ændringsforslag, som de har anbefalet. Der er ingen tvivl om, at /et al. har fuldstændig styr på de UX-tendenser, der rører sig lige nu, og Canvas Planner vil meget gerne give /et al. vores allerbedste anbefalinger.

- Jane Houlind Ulsøe, Co-founder

Vi har arbejdet sammen med UI og UX eksperter fra /et al. og fået lavet en gennemgang af vores Wedbox app med henblik på optimering af brugeroplevelsen og generelt funktionerne i app´en.

/et al. gav os lynhurtigt værdi og kom med forbedringsforslag, som vi ikke selv havde fanget og som har stor værdi for brugen af app’en og vores bundlinje.

Vi vil meget gerne fortsætte med at være kunde hos /et al. og gøre brug af deres viden og kompetencer.

 

- Casper Grønbjerg, CEO

Science Museerne har haft den fornøjelse at samarbejde med /et al. i forbindelse med udviklingen af et site til unge om kropsidealer. /et al. var tovholder på den konceptuelle udvikling og var med til at sikre, at sitet i sit udtryk ville appellere til målgruppen. Vi oplevede både, at de var gode til at styre og bidrage til den kreative proces og var i høj grad medvirkende til at ambitionerne omkring sitet voksede. I samarbejde med os lavede de brugertest, faciliterede processer og leverede efterfølgende mock-ups, som har dannet basis for det videre arbejde. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger.  

- Trine Bjerre Mikkelsen, Kommunikationskonsulent