Create2STAY
Cirkulær shopping

Round and round we go – og det samme gør dit tøj. Create2STAY står bag et cirkulært system, som gør det muligt for forbrugere både at sælge og købe secondhand direkte af modebrands. Vi siger passion for fashion på en helt ny måde, for her kan et lækkert nyt outfit købes med ekstra grøn samvittighed og stadig få nyt liv igen og igen, så det aldrig ender bagerst i dit skab.

Kunde
Create2STAY
Branche
Tøjindustrien
Website
Branding

Re-wearing is caring

Vi har designet et digitalt system, som understøtter den bæredygtige agenda. Sounds fabulous? We know! Det er ingen hemmelighed, at modebranchen er en af de største klimasyndere. Et digitalt system til en cirkulær modeverden er derfor revolutionerede og hot news.  

Med en intuitiv brugerflade kan forbrugere nemt sende deres tøj retur til butikken, som dernæst kan sælge det secondhand til den næste glade køber, og det hele foregår med et plug-in, som nemt kan tilføjes til brandets eksisterende side. Her kan forbrugerne se, hvad de økonomisk kan få retur for tøjet allerede i købsprocessen og nemt indsende det via platformen, når de er færdige med at bruge tøjet. Tøjet bliver herefter sendt direkte til Create2STAYs lager, hvor de vasker, tjekker, recycler eller upcycler tøjet, så det er klar til et nyt liv.  

You can never have too many pairs of shoes

It’s fashion baby – og med fashion kommer også cool markedsføringsmateriale til blandt andet fashion week. Alt sammen designet til at sprede budskabet om en mere bæredygtig industri, for som alle ved, er det bedste ‘outfit of the week’ selvfølgelig secondhand.  

Er du stadig ikke med på moden? Så skynd dig ind og tjek alle de brands, som allerede er godt på vej mod en grønnere fremtid. Du finder bl.a. Markberg, Soulland, Mödstrøm, Les Deux og mange flere!

Designhyttens opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Vi har lavet passion for fashion med lækre brugerflader
  • Konceptudvikling og design af alle flows, som understøtter de bæredygtige agendaer – so cool!
  • Visuel identitet, website og meget mere
  • Kommunikation til Fashionweek med fabulous markedsføringsmateriale

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al