Vi nailer verden
én digital genistreg ad gangen

Ambitioner til skyerne, masser af fart og seriøs kreativitet – sådan er vi hos /et al. Omgangstonen er kæk i designhytten, når vi designer brugeroplevelser med nerve og noget på hjerte. For vi er #designersbyheart og går til vores projekter med en kronisk nysgerrighed, der skaber den bedste UX til din app, dit system, website og andre labre digitale produkter.

Vi er ikke som de andre
– og hurra for det!

Vi er en sprængfarlig cocktail af erfarne designere og unge talenter. Helt konkret er mere end halvdelen af os designstuderende, der kaster de nyeste trends direkte ind i dine projekter. Så hvorfor det? Fordi det skaber den ultimative lækkerness til din virksomhed.

Faktisk nailer vi verden – én digital genistreg ad gangen. Så hvad siger du – ska´ du med?

Mød den sprængfarlige cocktail

Du er ved at være nysgerrig, ikke? Hvem er de kække genier hos /et al.? Vi giver dig her muligheden for et unikt kig ind i designhytten, så du kan hilse på dét team, der kan flytte din virksomhed sikkert ind i fremtiden.

Høvding
Julie Ravn
Høvding

Julie Ravn


+ 45 24 42 93 23
Magisk med mennesker og forretning! 

Julie startede /et al. med drømmen om at udrydde uduelige digitale produkter i verden. Hun ville skabe reel værdi for mennesker.  

Som barn drømte hun om at blive læge – netop for at hjælpe folk. Og nååå jo, så ville hun også gerne være radiovært, så hun kunne snakke og høre musik dagen lang. Men det er godt, at hun blev designer, rådgiver og forretningskvinde, for hun kan ikke se en forretning eller et produkt uden at se muligheder – og så får hun tics af skæve pixels, og funktioner som ikke virker.  

COO
Lisbeth Rækby Jepsen
COO

Lisbeth Rækby Jepsen


+45 26 72 22 03
Dedikeret til digitale visioner

Lisbeth er helt grounded, mens hendes digitale visioner er skyhøje. Faktisk har Lisbeth heller intet imod højder, da hun tidligere har sprunget en del i faldskærm – top blæret! Det giver derfor god mening, at Lisbeth altid har overblikket. Lisbeth elsker at være leder i en branche, hvor den teknologiske udvikling og passioneret kreativitet går hånd i hånd. 

Som barn drømte hun om at blive dyrlæge, så hun kunne hjælpe alle dyr i verden. Dog har hendes interesse for dyr sporet sig ind på de kærlige alpakaer. Nu drømmer Lisbeth mest af alt om at kunne arbejde under en palme på en smuk sandstrand, men designhytten er vist også et godt alternativ.  

Head of design
Stine Dorner
Head of design

Stine Dorner


+ 45 30 50 07 16
En design heltinde!  

Stine er vores design heltinde og har øje for de gode og smukke løsninger både i det digitale og i lidt for dyre (men flotte!) interiør ting. Stines store drøm som barn var at blive musicalstjerne, men hun måtte erkende, at hun shiner mere med digital design. Og vi forstår hvorfor! 

Stine har altid falkeoverblikket – faktisk så meget, at hun insisterer på at have ALLES kalendere åbne. Og nå ja, så er Stine kontorets jukebox, som ofte ender i fællessang.  

Designer
Frederik Thorsen
Designer

Frederik Thorsen


+ 45 22 81 40 54
Designer med drive

Frederik skaber designs, der shiner, og som skaber resultater. Udover design, rådgiver han også virksomheder til den helt rette løsning. Med sit drive for stærke relationer er han den oplagte sparringspartner i designhytten.

Frederiks æstetik har altid været i højsædet, og som barn drømte han om at blive arkitekt; Netop fordi han blev og er fascineret af flotte bygninger rundt omkring i verden.

Projektleder og UX-designer
Charlotte Momme
Projektleder og UX-designer

Charlotte Momme


+45 21 16 98 46
Kronisk nysgerrig på mennesker! 

Charlotte er en ægte UX-stjerne. Hendes nysgerrighed er hendes fordel, når hun foretager brugerundersøgelser og derefter nailer at omsætte indsigterne til konkrete løsninger.  

Som barn ville hun gerne være købmand – netop for at tale med mennesker og få ny viden (nååå ja, hun ville også gerne være glad… cute!).  

Charlotte har en utrolig struktureret hjerne, men hendes æstetisk sans bliver dog udfordret ved synet af blå IKEA-poser, selvom de er vældig praktiske. 

 

Designer
Josephine Falberg
Designer

Josephine Falberg


+45 22 43 86 53
Fantastisk og fantasifuld grafisk designer 

Josephine har et skarpt øje for detaljer og en unik evne til at bringe idéer til live. Hun har en indre digital fortællerstemme med en forkærlighed for visuel storytelling og elsker at nørde, hvilke virkemidler der giver den bedste effekt.  

Som barn ville hun gerne være alt fra springgymnast til tegneserie tegner, og det passer faktisk perfekt sammen med, hvordan hun springer fra den ene seje grafik til den anden. Hendes fantasi får frit løb, når hun fordyber sig i den skrevne verden, og så har Josephine en bogreol udover det sædvanlige! 

Designer
Victoria Hjelmkrone
Designer

Victoria Hjelmkrone


+45 28 40 32 47
Et tegnende talent

Victoria har hele verden i hendes hænder, bogstavelig talt, for hun tryller flotte illustrationer frem i hendes designs. Som barn ville hun faktisk gerne være kunster, fordi hun ofte malede og tegnede med hendes bedstemor, som i øvrigt er hendes ultimative kreative rollemodel – sødt!  

Victoria jonglerer både det æstetiske og funktionelle i design, og det som virkelig driver hendes passion er, at hendes kreativitet kan skabe værdi for andre mennesker. Derudover elsker hun at nørde sprog, og lige nu er hendes store mål at lære kinesisk.

Junior designer
Stine Ramskov
Junior designer

Stine Ramskov


Detaljeorienteret designer

Stine er designer, fordi det er den perfekte cocktail af kreativitet, teknik og struktur. Hun elsker at se og udvikle produkter, der har en tydelig effekt. Udover at være i designhytten studerer hun til Grafisk Designteknolog.

Stines sans for detaljer kommer ikke kun til udtryk i design men også i hendes noter, hvor hun holder styr på antallet af sine online shopping ordrer. Det er et perfect fit, fordi som barn drømte Stine om at blive tøjdesigner, så nu får hun the best of both worlds.

Content creator
Mathilde Thisgaard
Content creator

Mathilde Thisgaard


Kickass kreatør

Mathilde er vores kommunikations girl, som nailer vores content. Alt fra de nyeste ESG-initiativer og faglige nyhedsbreve til virale videoer.

Udover at være her hos os studerer hun Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har hun altid en ung vending klar i ærmet såsom “at skulle på floor og give den maks pedal”.

Som barn drømte hun om at være frisør i hverdagene og have en isbutik i weekenderne. Ja, både ambitiøs og hårdtarbejdende har Mathilde altid været.

Skal du være
en del af os?

Ansøg her

Der var engang…

… verdens bedste designer

Vores høvding, Julie, stod med en spritny bachelorgrad i Digital design og klar til sit første job. Ja, hun syntes faktisk selv, at hun var verdens bedste designer, men det syntes virksomhederne ikke, og afslagene blev en udfordring.

 

… et arbejdsmarked med problemer

I arbejdsløshedens kedsomhed blev Julie mere og mere frustreret over systemet. Hun havde brugt lang tid på at nørde et fagområde og dygtiggøre sig på universitet, men ingen ville nu have hende, fordi hun ikke havde 2 års erhvervserfaring. Det var en hønen eller ægget situation, som hun bare måtte løse.

 

… en god idé – hvis vi selv skal sige det

Løsningen blev til en designhytte, hvor unge nye talenter ansættes, mens de er under uddannelse. Her arbejder de direkte på kundeprojeter i et tæt samarbejde med erfarne designere. Da Julie pitchede ideen til en højtsiddende designdirektør, grinte han blot af hende og sagde, at det aldrig ville komme til at ske – but little did he know, for 3 måneder senere blev /et al. stiftet.

En tur i tidsmaskinen

Scroll en tur gennem memory lane

Træk og se
Stay tuned

Selvom vi selv mener, at vi kan spå den digitale fremtid, så ved vi ikke altid, hvad året bringer, men vi ved, at ingen udfordring er for stor, men mange pixels er for skæve.

2023: Fart på!

WOW, så kom der fart på rejsen! Vi blev nemlig i 2023 en del af C2IT Group – den fedeste koncern fyldt med tech nørder fra bl.a. IT-kartellet, C2IT A/S og People-IT. Sammen kan vi hjælpe 360 grader rundt i det digitale univers.

2022: Et prisvindende år

Ikke en, ikke to men hele tre priser! Først prisen som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed, dernæst en Digital Award for vores design, og sidst men ikke mindst gjorde vi Gazellen til et flokdyr med endnu en Gazelle pris til samlingen.

2021: Første Gazelle i hus

Faktisk gjorde vi det så godt i coronatiden, at vi i 2021 endelig kunne byde vores første Børsen Gazelle Award velkommen til teamet.

2020: Corona you little…

Landet lukkede, men det gjorde vi heldigvis ikke. I denne tid blev vi blot endnu mere digitale og hjalp en masse af vores kunder med at blive det samme.

2019: Flyttede hjemmefra

Indtil nu havde vi fået en støttende hånd med lokaler gennem The Kitchen, men dette blev året, hvor vi flyttede fra reden og ind i vores helt egne lokaler. Shit hvor voksent!

2018: Den første kæmpe kunde

WOW! Vores allerførste store kunde blev forhandlet på plads, og der var nu garanteret arbejde i et helt år!

2017: Nu kører det for os…

Det summede af liv, og de første mange studerende var i jobs. Brandet, fortællingen og de rette cases begyndte endelig at tage form.

2016: Moms a hva’ for noget?

Jubiii, vores første offentlige kunde gik i hus. Her lærte Julie på den “dyre” måde, at man altid skal tydeliggøre, om noget er med eller uden moms.

2015: Stiftelsen

I dette fantastiske år stiftede Julie sammen med 2 studievenner virksomheden, og allerede første år leverede vi designs til de første modige kunder.

et-al