Julie Ravn

CEO

Sune Gaardlykke

CFO

Henrikke Kylén

UI Designer

Hun styrer… os

Som medstifter og CEO hos /et al. er strategiske beslutninger og projektledelse Julies fornemmeste opgaver. Med en baggrund som designer tror hun på en tankegang, hvor slutbrugeren er projektets centrum. Derfor er det essentielt at opsamle alle følelser, interaktioner og behov for derefter at omdanne den viden til et godt produkt med gode forretningsmuligheder.

Julie er den eneste ene, hvis man skal have løst puslespillet. Hun trives nemlig med store kringlede projekter, og så er hun ekspert i at nedbryde komplekse problemstillinger og at danne de rette kreative rammer, så hendes team af UX-designere kan skabe de rigtige, innovative produkter til din virksomhed.

Ude godt… men har glemt resten

På klingende aarhusiansk, der får selv Jacob Haugaard til at sige “hva’?”, slynger Julie om sig med ordsprog. Men som den kreative type hun er, opfinder hun helst sine egne – hun kan nemlig ikke altid lige huske, om det egentlig er katten eller nissen, der går rundt om den varme grød? Det, synes hun heller ikke, er så vigtigt, ligesom hun heller ikke går så meget op i retskrivningen i mails. Julie staver nemlig, som hun snakker.

Sune regner den ud!

Som medejer og CFO hos /et al. er Sunes fokuspunkter økonomi og salg. Han har en bred forståelse for Design Thinking, og hvordan det skaber værdi lige præcis for dig. Jo, dig! For Sune tror på, at den største værdi skabes, når vi i designprocessen forstår dig og din forretning, fokuserer på slutbrugeren og bruger den mest relevante teknologi. Ved at gøre dette, minimeres udviklingsomkostningerne, og sandsynligheden for succes øges. Selvom Sune ikke beskæftiger sig direkte med projekterne, hjælper han med at sikre, at vi altid har fokus på din forretning og forøger investeringsafkastet – som det økonomiske geni han er.

Rene ord for pengene

Sune er rigtig god til at snakke, og han er endnu bedre til at snakke om penge. Faktisk er hans passion for penge lige til den gode side, og han holder så meget af Børsen, at de burde overveje at sponsorere ham. Og hvis de gør, så skal Sune nok bikse et excel ark eller to sammen, der viser, hvor rentabelt det ville være.

Visuel, vovet og vanvittig go’!

Henrikke er en moderne grafisk designer, hvis stil både rummer en nordisk minimalisme og vovede brug af farver, der ville gøre selv Andy Warhol misundelig. Hendes arbejde bærer derfor præg af at være simpel og innovativ på én og samme tid. Henrikke rummer desuden en fantastisk blanding af grafisk design og UX, hvilket betyder, at Henrikke altid designer layouts med udgangspunkt i konteksten og dine behov og ønsker. Den kontekstbaserede tilgang benytter Henrikke desuden som et kreativt mulighedsrum, hvor hendes arbejdes diversitet bunder i en nysgerrighed og glæde ved at designe noget unikt til den unikke kontekst.

Kjoler og Camembert

Henrikke har et ekstremt tæt forhold til ost, og du vil aldrig høre hende sige ‘der er for meget ost på min mad’. Vi har faktisk set hende spise gamle oste-rester på en toastmaskine. En idéel søndag er derfor et godt ostebord og ‘Say Yes to the Dress’ på TV’et.

Joel Mester

Design Thinking Konsulent

Sali Hayek

Design Thinking Konsulent

Stine Dorner

Design Thinking Konsulent

Gør tanker til virkelighed

Joel interesserer sig i særdeleshed for eksternaliseringer. Det vil sige tanker på papir: Skitser, planer og mock-ups og hvordan de kan bruges til at manifestere de idéer og tanker, som opstår under en designproces og bruges som et værktøj til brugerinddragelse og til at kommunikere de idéer, der måtte opstå. Har du en god idé? Så kom forbi! Så begynder han at skitsere den med det samme.

Nørdernes Herre

Joel er en kæmpe fantasy- og tegneserienørd. Der er ikke dét, som han ikke har læst, spillet eller set. Har du lyst til at diskutere forskellen på en drage og en wyvern eller tage en battle i Ringenes Herre-historie, så kan Joel snakke dagen lang. Du er velkommen til at kigge forbi for at tage en dyst i, hvem der kan navngive flest superhelte, bare en advarsel: Du taber.

Det æstetiske blik

Meget af Salis opmærksomhed er på at udforme koncepter, som tiltaler den æstetiske tilfredsstillelse. Dette betyder ikke, at hun ikke tænker på interaktionen, men derimod at hendes perspektiv på det er anderledes. Hun er detaljeorienteret i hele processen, især i forhold til brugerne som hele tiden skal være i centrum, og her udplukker og udforsker hun de små indsigter, som faktisk har stor betydning. Hendes udgangspunkt er dermed på, hvordan selve oplevelsen gøres æstetisk tiltalende, og hvordan brugerne efterlades med en interaktion, som de husker.

Arigathanks gozaimuch

Sali er et ægte barn af internettet, så hendes humor består stort set kun af de seneste virale memes. Derfor vil du oftest se hende stå og grine af noget på sin smartphone eller høre hende referere til noget, som ingen andre forstår. Hun prøver også at lære japansk, så hvis du hører hende sige “seeyanara”, er det kun halvt en meme-reference.

Fascineret af mennesker

Stine er fascineret af mennesker og deres måde at tænke og se verden på. Hun elsker at lære om og af mennesker og ser en god og dybdegående brugerforståelse som essentielt for godt design. Stine er især interesseret i brugerens teknologiforståelse og har et fokus på den æstetiske interaktion, og måden hvorpå denne perciperes og influerer brugeren og den kultur, som den indskriver sig i.

Ouch, that’s hot!

Stine er en af de få, som ikke forstår sig på den intense kamp om kaffe sidst på eftermiddagen. På trods af Stines store kærlighed til kaffesmagen, drikker hun nemlig ikke varme drikke… Overhovedet. Snakken over kaffen siger Stine dog ikke nej til, og med sine interesser i alt fra musik, dinosaurer, planter, RuPauls Drag Race til WOW, skal hun nok finde noget at tale om.

Kasper Gersling

Design Thinking Konsulent

Ditte Jørgensen

UI Designer

Interaktionsekspert og…

Kasper er ekspert i menneskers interaktioner med digitale platforme. Han har en speciel evne til at skabe anvendelighed og til at opdage nye muligheder i brugernes interaktioner. Med en kontekstorienteret- og eksperimentel tilgang til designprocessen opstiller Kasper brugerrejser, laver brugertests og udvikler koncepter, som sikrer fantastiske produktoplevelser for målgruppen.

Ekstremsportsamatør

Selvom Kasper elsker at sidde foran computeren i kontorstolen, sidder han også ofte i mountainbikesadlen. I sadlen sidder han dog ikke længe, da antallet af styrt er i stigende vækst og ikke længere kan tælles på to hænder. Selvom målsætningen for i år er færre styrt, stemmer det ikke overens med hans plan om hurtigere, højere og vildere ture i fremtiden. Vi må vente og se hvordan det ender.

Den visuelle, kreative sjæl…

Ditte er en kreativ og moderne UI-designer, som, udover at designe iøjefaldende hjemmesider, systemer og apps, også kreerer logoer og ikoner. Faktisk boltrer hun sig i det meste inden for feltet User Interface Design. Ditte er en god blanding af både grafisk designer og UX’er, hun er altid 100% passioneret omkring slutproduktet, og i tæt samarbejde med kunderne sætter hun sig ind i deres behov og ønsker.

Ditte er vild med en god udfordring og udvider konstant sin horisont i forhold til nye former for visuelle fremstillinger.

De kalder hende soda-monsteret

Ditte har en ekstraordinær sød tand og elsker bare Coca Cola og har, til og med i dag, ikke formået at ignorere sin trang til den velsmagende væske. En perfekt søndag for hende er i selskab med sin Coca Cola og Toppen af Poppen – så næste gang du har hende til et møde, så byd endelig på en sodavand.

Vi kan lide

 • Seriøs kreativitet
 • Kage
 • At udfordre dig
 • At involvere dig i designprocessen
 • Vores årlige julefrokost
 • Hinanden
 • Folk som trykker på pæren
 • Tynd kaffe
 • Kedelige designs
 • Dårlige digitale oplevelser
 • Dansk vinter
 • Vandfaldsmodellen
 • Folk som ikke trykker på pæren

We do hard work

We get out of the building

We do have fun

Mock-up monday

We have happy people

We get things done