Julie Ravn

Høvding

Poul Carstensen

Co-høvding

Camilla Jensen

Projektleder

Hun styrer… os

Som medstifter og CEO hos /et al. er strategiske beslutninger og projektledelse Julies fornemmeste opgaver. Med en baggrund som designer tror hun på en tankegang, hvor slutbrugeren er projektets centrum. Derfor er det essentielt at opsamle alle følelser, interaktioner og behov for derefter at omdanne den viden til et godt produkt med gode forretningsmuligheder.

Julie er den eneste ene, hvis man skal have løst puslespillet. Hun trives nemlig med store kringlede projekter, og så er hun ekspert i at nedbryde komplekse problemstillinger og at danne de rette kreative rammer, så hendes team af UX-designere kan skabe de rigtige, innovative produkter til din virksomhed.

Ude godt… men har glemt resten

På klingende aarhusiansk, der får selv Jacob Haugaard til at sige “hva’?”, slynger Julie om sig med ordsprog. Men som den kreative type hun er, opfinder hun helst sine egne – hun kan nemlig ikke altid lige huske, om det egentlig er katten eller nissen, der går rundt om den varme grød? Det, synes hun heller ikke, er så vigtigt, ligesom hun heller ikke går så meget op i retskrivningen i mails. Julie staver nemlig, som hun snakker.

Han styrer… os… sammen med Høvdingen

Som partner og Co-høvding i /et al. er Pouls kerneopgaver, ledelse, forretningsudvikling og ikke mindst strategiudvikling.

Med 16 års erfaring indenfor det digitale er Poul en stærk ressource i innovativ tænkning, digital strategi udarbejdelse og implementeringen heraf. For Poul er værdien af et solidt netværk, glade kunder og endnu gladere medarbejdere fundamentet i at skabe en succesfuld forretning. Med hans ekspertviden i digitalisering og optimering giver han dig mulighed for at nå både nye højder og længder.

Wruuum wruum

Foodie, racerkører, far. Ja, Poul har mange kasketter på i privaten, hvor du ofte finder ham i køkkenet mens familien gladeligt (læs: tvunget) agerer testpanel for de kulinariske udfoldelser.

Poul er manden som elsker spa ophold. Bortset fra at Pouls idé om spa intet har med vand at gøre. Hans forståelse af et spa ophold er nemlig at tage sin racebil med på racerbanen Spa i Belgien og køre stærkt i dagevis. Og med fart i blodet kan vi kun på forhånd undskylde for hans slemme værkstedshumor, som ikke er til at komme udenom. Tag dog ikke fejl – Poul er mere til en god krammer end til et fast håndtryk.

Intet projekt er for kompliceret…

Camilla er vores skarpe projektleder, der sammensætter det helt rigtige team og planlægger de helt rigtige processer, som skal til for at løse netop din opgave. Med en baggrund i design thinking, er hun ikke blot en skarp proces kvinde, men har også øje for kvaliteten i slutproduktet. Denne kombination af kompetencer er grunden til at netop Camilla er en stærk spiller at have med på holdet. Derudover er Camilla også vores evige optimist, der ser alle digitale udfordringer som sin næste spændende challenge! Så vær ikke bange for at sende komplekse udfordringer hendes vej, hun skal nok løse dem.

Når Camilla svinger tryllestaven

Når Camilla ikke holder styr på alle projekterne, drømmer hun sig væk til en verden med tryllestave og quidditch – hun er nemlig den største Harry Potter fan vi til dato har mødt. Til tider bliver vi i tvivl om hun er klar over, at det bare er en opdigtet historie og at hun faktisk ikke er en muggle, for hvem den magiske verden er skjult.

Stine Dorner

Projektleder & designer

Henrikke Kylén

Projektleder & designer

Anine Hansen

UI Designer

Fascineret af mennesker

Stine er fascineret af mennesker og deres måde at tænke og se verden på. Hun elsker at lære om og af mennesker og ser en god og dybdegående brugerforståelse som essentielt for godt design. Stine er især interesseret i brugerens teknologiforståelse og har et fokus på den æstetiske interaktion, og måden hvorpå denne perciperes og influerer brugeren og den kultur, som den indskriver sig i.

Ouch, that’s hot!

Stine er en af de få, som ikke forstår sig på den intense kamp om kaffe sidst på eftermiddagen. På trods af Stines store kærlighed til kaffesmagen, drikker hun nemlig ikke varme drikke… Overhovedet. Snakken over kaffen siger Stine dog ikke nej til, og med sine interesser i alt fra musik, dinosaurer, planter, RuPauls Drag Race til WOW, skal hun nok finde noget at tale om.

Visuel, vovet og vanvittig go’!

Henrikke er en moderne grafisk designer, hvis stil både rummer en nordisk minimalisme og vovede brug af farver, der ville gøre selv Andy Warhol misundelig. Hendes arbejde bærer derfor præg af at være simpel og innovativ på én og samme tid. Henrikke rummer desuden en fantastisk blanding af grafisk design og UX, hvilket betyder, at Henrikke altid designer layouts med udgangspunkt i konteksten og dine behov og ønsker. Den kontekstbaserede tilgang benytter Henrikke desuden som et kreativt mulighedsrum, hvor hendes arbejdes diversitet bunder i en nysgerrighed og glæde ved at designe noget unikt til den unikke kontekst.

Kjoler og Camembert

Henrikke har et ekstremt tæt forhold til ost, og du vil aldrig høre hende sige ‘der er for meget ost på min mad’. Vi har faktisk set hende spise gamle oste-rester på en toastmaskine. En idéel søndag er derfor et godt ostebord og ‘Say Yes to the Dress’ på TV’et.

Former, farver, udtrykker, associerer og skaber helheder

Anine er vores illustrator, som med sine fantastiske egenskaber forstår at lave grafiske elementer, mock-ups og prototyper, som bidrager til den samlede brugeroplevelse. Med en baggrund i digital design og 12 års passion, er Anine en stærk profil, som formår at mikse UX og UI på den helt rigtige måde for at løfte produktet til nye niveauer.

Det’ bar’ lejfi

Anine er født og opvokset i O’ense, men den fynske dialekt kommer kun frem, hvis hun bli’r galho’et eller skal imitere Sma’ermanden, og så får den ellers ikk’ for lidt. Så hvis du er fynboer, så er det Anine du skal have fat i.

Sissel Raahede

UX Designer

Maria Poulsen

UX Designer

Nudging gennem brugerkendskab

Sissel kan sine programmer og er derfor fantastisk til at designe elementer såsom illustrationer, logoer og figurer. Dog er hun ikke en almindelig UI designer, hun tager nemlig altid udgangspunkt i den menneskelige relation og kontekst, der ligger i og omkring bruger og skærm. Sissels designprocesser er derfor præget af en centrering af brugeren. Her går hun i dybden med deres følelser, præferencer og associationsmønstre omkring, hvad der visuelt tænder dem. Den viden bruger hun derefter til at designe løsninger, som får brugeren til at bevæge og opleve det som Sissel havde designet de skulle.

Breathe in breathe out

Bliv ikke forskrækket hvis Sissel lige pludselig lave et lille yogastræk ud af det blå. Sissel ses ofte i et par groovy moves i løbet af en arbejdsdag, hun har nemlig en passion for både yoga og bevægelse, og kan ikke altid modstå lysten til at udtrykke sig gennem diverse små fagter og rytmiske bevægelser, specielt ikke hvis der samtidig bliver spillet et par af de altid gode 80’er hits.

Skaber balance med rene linjer

Maria er vores detalje haj, intet går hendes næse forbi. Med fokus på detaljen, arbejder hun med antal kliks, navigationsflow, bevægelsesmønstre, feedback og konsistens i farver og former. Hun er fan af rene æstetiske linjer, så meget at hun altid lægger mærke til, hvis der er elementer, som skaber ubalance. For Maria er der ikke noget som en god brugeroplevelse, hvor interaktionen mellem bruger og medie går op i en højere enhed. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at Maria får dit digitale image i balance.

Fresh out of the box

Maria er en kæmpe sneakers entusiast! Hun har ikke selv tal på, hvor mange sneakers, kicks, kondisko eller trainers hun ejer, men de står alle stablet i rækker og stakke i deres originale æsker. Hun er nemlig typen, som altid slæber skoæsken med hjem, ligegyldig hvor lidt plads, der er tilbage i kufferten. Det er vigtigt, at skoene altid er så ”fresh out the box” rene som muligt derfor har hun investeret i det helt rigtige udstyr til at holde sine sko rene og pæne.

Vi kan lide

 • Seriøs kreativitet
 • Kage
 • At udfordre dig
 • At involvere dig i designprocessen
 • Vores årlige julefrokost
 • Hinanden
 • Folk som trykker på pæren
 • Tynd kaffe
 • Kedelige designs
 • Dårlige digitale oplevelser
 • Dansk vinter
 • Vandfaldsmodellen
 • Folk som ikke trykker på pæren

Vi arbejder hårdt

Vi tager på tur

Vi har det sjovt

Vi spiser kage

Vi er nogle glade typer

Vi elsker tech