Julie Ravn

Høvding

Stine Dorner

Projektleder & designer

Maria Korsgaard Poulsen

Projektleder & designer

Hun styrer… os

Som medstifter og CEO hos /et al. er strategiske beslutninger og projektledelse Julies fornemmeste opgaver. Med en baggrund som designer tror hun på en tankegang, hvor slutbrugeren er projektets centrum. Derfor er det essentielt at opsamle alle følelser, interaktioner og behov for derefter at omdanne den viden til et godt produkt med gode forretningsmuligheder.

Julie er den eneste ene, hvis man skal have løst puslespillet. Hun trives nemlig med store kringlede projekter, og så er hun ekspert i at nedbryde komplekse problemstillinger og at danne de rette kreative rammer, så hendes team af UX-designere kan skabe de rigtige, innovative produkter til din virksomhed.

Ude godt… men har glemt resten

På klingende aarhusiansk, der får selv Jacob Haugaard til at sige “hva’?”, slynger Julie om sig med ordsprog. Men som den kreative type hun er, opfinder hun helst sine egne – hun kan nemlig ikke altid lige huske, om det egentlig er katten eller nissen, der går rundt om den varme grød? Det, synes hun heller ikke, er så vigtigt, ligesom hun heller ikke går så meget op i retskrivningen i mails. Julie staver nemlig, som hun snakker.

Fascineret af mennesker

Stine er fascineret af mennesker og deres måde at tænke og se verden på. Hun elsker at lære om og af mennesker og ser en god og dybdegående brugerforståelse som essentielt for godt design. Stine er især interesseret i brugerens teknologiforståelse og har et fokus på den æstetiske interaktion, og måden hvorpå denne perciperes og influerer brugeren og den kultur, som den indskriver sig i.

Ouch, that’s hot!

Stine er en af de få, som ikke forstår sig på den intense kamp om kaffe sidst på eftermiddagen. På trods af Stines store kærlighed til kaffesmagen, drikker hun nemlig ikke varme drikke… Overhovedet. Snakken over kaffen siger Stine dog ikke nej til, og med sine interesser i alt fra musik, dinosaurer, planter, RuPauls Drag Race til WOW, skal hun nok finde noget at tale om.

Skaber balance med rene linjer

Maria er vores detalje haj, intet går hendes næse forbi. Med fokus på detaljen, arbejder hun med antal kliks, navigationsflow, bevægelsesmønstre, feedback og konsistens i farver og former. Hun er fan af rene æstetiske linjer, så meget at hun altid lægger mærke til, hvis der er elementer, som skaber ubalance. For Maria er der ikke noget som en god brugeroplevelse, hvor interaktionen mellem bruger og medie går op i en højere enhed. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at Maria får dit digitale image i balance.

Fresh out of the box

Maria er en kæmpe sneakers entusiast! Hun har ikke selv tal på, hvor mange sneakers, kicks, kondisko eller trainers hun ejer, men de står alle stablet i rækker og stakke i deres originale æsker. Hun er nemlig typen, som altid slæber skoæsken med hjem, ligegyldig hvor lidt plads, der er tilbage i kufferten. Det er vigtigt, at skoene altid er så ”fresh out the box” rene som muligt derfor har hun investeret i det helt rigtige udstyr til at holde sine sko rene og pæne.

Henrikke Kylén Pedersen

Projektleder & designer

Anine Hansen

UI & UX Designer

Camilla Bergstrøm

UX Designer

Visuel, vovet og vanvittig go’!

Henrikke er en moderne grafisk designer, hvis stil både rummer en nordisk minimalisme og vovede brug af farver, der ville gøre selv Andy Warhol misundelig. Hendes arbejde bærer derfor præg af at være simpel og innovativ på én og samme tid. Henrikke rummer desuden en fantastisk blanding af grafisk design og UX, hvilket betyder, at Henrikke altid designer layouts med udgangspunkt i konteksten og dine behov og ønsker. Den kontekstbaserede tilgang benytter Henrikke desuden som et kreativt mulighedsrum, hvor hendes arbejdes diversitet bunder i en nysgerrighed og glæde ved at designe noget unikt til den unikke kontekst.

Kjoler og Camembert

Henrikke har et ekstremt tæt forhold til ost, og du vil aldrig høre hende sige ‘der er for meget ost på min mad’. Vi har faktisk set hende spise gamle oste-rester på en toastmaskine. En idéel søndag er derfor et godt ostebord og ‘Say Yes to the Dress’ på TV’et.

Former, farver, udtrykker, associerer og skaber helheder

Anine er vores illustrator, som med sine fantastiske egenskaber forstår at lave grafiske elementer, mock-ups og prototyper, som bidrager til den samlede brugeroplevelse. Med en baggrund i digital design og 12 års passion, er Anine en stærk profil, som formår at mikse UX og UI på den helt rigtige måde for at løfte produktet til nye niveauer.

Det’ bar’ lejfi

Anine er født og opvokset i O’ense, men den fynske dialekt kommer kun frem, hvis hun bli’r galho’et eller skal imitere Sma’ermanden, og så får den ellers ikk’ for lidt. Så hvis du er fynboer, så er det Anine du skal have fat i.

En UX-blæksprutte

Camilla er med sin baggrund i Digital Design digital til fingerspidserne. Kombinerer du det med hendes passion for grafik og æstetik, får du en designer med øje for den fulde brugeroplevelse. En grundlæggende nysgerrighed – både overfor mennesker og design – gør, at Camilla nyder at dykke ned i forskellige universer og få udtryk, funktionalitet og identitet til at spille sammen. Camilla er vores digitale blæksprutte, som, med sine mange arme, kan dykke ned i de forskellige aspekter af designprocessen.

”Hvordan strikker de andre?”

Camilla elsker at strikke! Faktisk så meget at hun bruger usandsynligt mange penge på garn og lang tid på at nørde garn, opskrifter og farver på Instagram og diverse strikkefora. Derudover bruger hun de fleste af sine vågne timer med strikkepinde i hånden, så bliv ikke overrasket, hvis hun spørger dig, om din sweater er hjemmestrikket, og der i hjørnet af onlinemøder stikker det seneste strikkeprojekt frem.

Nanna Størup

UX Designer

Leonard Vincent Smits

UI Designer

Andreas Dahl Trankjær

UI Designer

En videns svamp

Nanna er en menneskekender og meget optaget af menneskers relation til teknologien. Hun kan nemt fortabe sig i studier om, hvordan teknologi påvirker vores hverdag og omvendt. Hun er kontorest svamp, når det kommer til ny viden og har en særlig forkærlighed for det nyeste inden for brugeradfærd. Nanna har derfor altid tornhøje ambitioner, når det kommer til at lave gode digitale løsninger.

Hottere end Justin

Nannas musiksmag er ikke prangende, men én ting er sikkert: der vil altid være minimum én Nik og Jay sang på hendes playliste. Hver gang ”Boing!” kommer fra højtalerne, ser hun sig pludselig “upti-vupti – Martini i hånden og sko fra Gucci”. Hun bliver kritiseret for hendes snævre musiksmag og møder ofte svaret “ad ikke dem”, når hun fortæller, at hun kan lide Nik og Jay. Hun er dog altid klar med et modsvar, der lyder: “men pigerne fortæller mig, jeg er hottere end Justin”.

Målrettet UI-designer

Leo har fra en tidlig alder sat sig det ambitiøse mål at forbedre den digitale verden, vi lever i hver dag. Væbnet med diverse Adobe programmer kæmper han således en brag kamp for at hjælpe vores kunder med at finpudse deres visuelle identitet og udrydde dårlig smag. Hans kendetegn er et stilrent og tilgængeligt UI-design, og med en stor kærlighed for det unikke kan han altid finde frem til det, der gør hvert projekt til sit eget.

Ja tak til sokker i sandaler

Leo er opvokset i Düsseldorf og flyttede til Danmark som 12-årig. Hans tyske rødder er stadig dybt forankret i hans personlighed og kommer ofte til udtryk ved, at han taler med en tysk accent og har sokker i sandalerne. Selvom det er et look, som ofte bliver forbundet med turister, som ikke har styr på noget som helst, så synes Leo, at der er mange gode grunde til at bruge sokker i sandaler. For ham handler det ikke om æstetik men mere om den kompromisløse komfort og funktionalitet.

En tidsløs æstetiker

Inspirationen til Andreas’ grafiske designs finder han i alt fra naturen og urbane-rum til mennesker og fremmede kulturer. Andreas’ mangeårige passion for fotografi har givet ham flair for komposition, motiv og farver, som han også benytter sig af i sine digitale designs. Med et skarpt øje på brugeren formår Andreas at skabe tidsløse visuelle identiteter, som er værdifulde for både virksomheden og deres målgruppe.

En kold bajer, tørfisk og en tur i æ vesterhaw

Sådan ser en ideel dag ud for Andreas, når han er tilbage på hjemstavnen. Han er nemlig kontorets vestjyde, og han elsker at tage et smut til den vindblæste vestkyst for at surfe og nyde en tørfisk og en kold øl på terrassen. Hvad er tørfisk? Jamen det er såmænd bare fisk, som hænger til tørre på tørresnoren i et par måneder, indtil det er blevet dejligt sprødt og salt. Det er eftersigende en delikatesse på de kanter.

Vi kan lide

 • Seriøs kreativitet
 • Kage
 • At udfordre dig
 • At involvere dig i designprocessen
 • Vores årlige julefrokost
 • Hinanden
 • Folk som trykker på pæren
 • Tynd kaffe
 • Kedelige designs
 • Dårlige digitale oplevelser
 • Dansk vinter
 • Vandfaldsmodellen
 • Folk som ikke trykker på pæren

Vi arbejder hårdt

Vi tager på tur

Vi har det sjovt

Vi spiser kage

Vi er nogle glade typer

Vi elsker tech