Don’t be shy!
Vi har altid koffein på kanden

For det er jo ofte det, det hele starter med, ik? Koffein og kemitjek. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du ikke bare elsker de ting, vi laver, men at du også elsker os og måden, vi arbejder på. Derfor tror vi på samtalen, relationen og et kemitjek over en kop kaffe.

Så skal vi ikke tjekke, om der er kemi?

Don’t
overthink it

Du skal bare række ud – ikke så meget tænkeri. Vi er nemlig megaflinke og vil rigtig gerne lytte til dine projekttanker, uanset om de er konkrete eller stadig på tegnebrættet. Sammen med dig finder vi de bedste løsninger.

Så don’t overthink it – bare tast + 45 24 42 93 23 og få en snak med vores høvding Julie.


Har du talent?

Er du lige det spirende designtalent, vi mangler? Har du drive som en gazelle og fingeren på pulsen? Skal du være med til at flytte virksomheder?

 

Kontakt os


Skal du på pralevæggen?

Mangler du en makker med knivskarpe kompetencer til at føre din virksomhed ind i fremtiden? Vi har plads på vores pralevæg til nye, stærke makkerskaber.

 

Kontakt os

Snup et
sneak peak

Hvordan ser der egentlig ud inde hos os? Hvad sidder vi og nørder med lige nu? Snup et sneak peak ind i designhytten, mærk stemningen og oplev suset af hardcore designoplevelser, der har noget på hjerte.

Du virker nysgerrig…

…og det gør os nysgerrige! Så synes du ligesom os, at vi skal lære hinanden bedre at kende – så grib knoglen, mailen, mobilen, LinkedIn, eller hvad end du er til og tjek vores awesome team ud for at finde den person, som du allerhelst vil tage den videre dialog med.

Se medarbejdere

360 graders leverandør af digitale løsninger

Vi er en del af koncernen KOLLAB, og sammen står vi skulder ved skulder og leverer digitale løsninger i verdensklasse. Hos KOLLAB samler vi det dygtigste hold af digitale specialister. Ja faktisk så tør vi godt at sige, at vi kan levere løsninger 360 grader rundt om din virksomhed.

Vi har valgt at gøre tingene anderledes. KOLLAB består nemlig af individuelle selskaber, som alle har hver deres specialistfelt indenfor strategi, design, softwareudvikling, Microsoft løsninger, drift, support samt freelance konsulenter. Du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering – vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Besøg KOLLAB
et-al