CLUB LA SANTA
Der hvor solen altid skinner…

… er naturligvis på sportsresortet, Club La Santa, på den Kanariske Ø Lanzarote. Årligt rejser flere tusinde aktive- og ferieglade gæster til sportsresortet. Club La Santas hjemmeside havde brug for en digital overhaling, og det er ikke for at flexe, men selvfølgelig skulle vi med på rejsen! Vi har designet et nyt booking flow, foretaget brugerundersøgelser, skabt en flot visuel identitet, designet en hjemmeside der stråler, og naturligvis brugertestet så det brager.

 

Kunde
Club La Santa
Branche
Rejsebranchen
Website
Test &
Research
Branding

“Prepare for takeoff”

Vi indledte rejsen med at teste den daværende hjemmeside på 18 udvalgte personer. Heriblandt var sportsfolk, familier, pensionister og unge samt både tidligere gæster og potentielle nye gæster.

Den daværende hjemmeside bar præg af, at siderne var vokset i alle mulige retninger. Vi vidste derfor, at vi skulle have ryddet ud i sitemappet. Testene gav os afklaring på, hvilke elementer der var must haves på den nye hjemmeside.

Det ser simpelt ud, men bag den flotte facade gemmer der sig mange siders designarbejde. Club La Santa er nemlig et af de websites, der har et stort sitemap. Her er alle flows designet til alle skærmstørrelser og ned til mindste detalje, så de står lige så skarpt som solen på Lanzarote. Hvis vi lavede en burpee for hver side, ville vi være i topform, når vi var færdige. Det må vi teste af en anden gang!

Solkyssede sider

Gæsterne skulle mærke den gode stemning og sydlige sol både før, under og efter opholdet. Derfor testede vi også brandets omdømme, og bad testpersonerne sætte ord på, hvad de associerede med Club La Santa. Looket skulle have en makeover for, at gæsterne følte de både kunne se sig selv på resortet og mærke stemningen. Derfor er hjemmesiden nu fyldt med eksotiske farver og interaktive elementer, som får den til at stråle om kap med solen.

Worldwide lækkerness

I det her tilfælde skulle den gode brugeroplevelse strække sig ud over landegrænserne, og derfor skulle der testes! Vi testede vores re-design på 9 slutbrugere for at sikre, at hjemmesiden levede op til både forventninger og behov. Med god feedback lavede vi de sidste finjusteringer for at opnå en global appel.

FRA KLIK
TIL FERIE

Vi ville gerne sikre, at den nye hjemmeside fungerede på tværs af markeder, nationaliteter samt kulturelle og sproglige forskelle.

Booking med fly og hotel krævede derfor en kompleks omgang scenarietænkning af de mange mulige udfald, for at vi kunne skabe det mest intuitive flow. Om du flyver fra Billund eller København er nemlig ret afgørende for, hvor din rejse starter.

Målet var at gøre det let som en leg at booke en sportsferie, som du aldrig glemmer.

100% brugerorienteret

“Til at stå for designet af vores nye hjemmeside til Club La Santa, var vores ønske at finde en samarbejdspartner, der er 100% brugerorienteret og samtidig har fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser og behov. Valget faldt på /et al., der med en energisk, nysgerrig og undersøgende tilgang blæste os bagover fra start. Gennem samarbejdet har /et al. leveret et bundsolidt stykke arbejde – fra de indledende møder, til planlægning af projektet, brugerinddragelse og levering af et fuldt design. De har vejledt og udfordret os men samtidig været lydhør og haft stor forståelse og respekt for vores virksomhed, brand og gæster. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Så stor tak til /et al. for et godt samarbejde og de bedste anbefalinger herfra!”

Line Mønsted Jensen, Marketing Project Manager, Club La Santa

Stines opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Rebranding og design af hjemmeside for at imødekomme nye markeder
  • Design af en ny strålende og sportslig visuel identitet
  • Nyt intuitivt booking-flow til alle tænkelige scenarier
  • Optimering af sitemap og sikring af den gode brugeroplevelse
  • Brugertest af hjemmeside både før og efter design

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al