Goal Station
JA JA JA, Hutte li hut!  

Et menneskehav flyver op på tribunerne, og øllet bruser over.  

Sådan har vi det også med Goal Stations app: et fysisk træningssystem med sensorer, som tracker fodboldspillere for at træne deres færdigheder. Denne app har vi været med til at designe, og den samler al data omkring spillere, så de nemt kan få indblik i deres egen udvikling. 

Kunde
Goal Station
Branche
Sport
App
Branding

Fortæl? Hvordan scorede I mål? 

Jo, først og fremmest er træningssystemet en vigtig del af selve fodboldtræningen. Selve anlægget generer en mængde data, som Goal Station overleverede til os. Og herfra gik det stærkt… Vi snørede støvlerne, designede, testede, og udviklede en spiller app med et helt træningsunivers til fodboldspillere.  

Motivation er
vejen til sejr
!
 

Spillerne kan følge hinanden, for alle ved, at en sejr også er en holdindsats. Hver enkelt spiller kan rykke op i levels, efterhånden som de bliver dygtigere i øvelserne.

Brugeroplevelsen er skabt med referencer til gaming verdenen, hvor et mørkt interface er karakteristisk med kraftige farver. Appen motiverer desuden spillerne med opløftende kommentarer! 

Dashboard

På app’ens Dashboard bliver spilleren mødt på deres niveau. Fede grafikker med levels og inspirerende citater øger motivationen til at bruge app’en. De bedste resultater er naturligvis også fremhævet, som en rigtig vinder.  

Katalog

Spil bolden op i app’ens katalog, hvor det er nemt at sammensætte en træning af forskellige øvelser. Så er det bare med at snøre støvlerne, og få træningen sat i gang.

Fodbold profil

Du kender dem sikkert, fodboldkortene – og det er denne sektion inspireret af. Alle spillerene kan i app’en lave deres egen fodboldprofil. 

Overblik
og taktik

Som træner er det altafgørende overblik! Derfor designede vi også en separat træner app, hvor træneren kan se, hvordan sine spillere klarer sig, samt hvilke øvelser der vil være gode at lave til næste træning. Træneren kan skræddersy træninger, så spillerne udvikler sig, hvor de er – til hvor de gerne vil være.  

Hvordan tacklede I processen?

Se selv hvordan vi gik fra 0-100 her!

Træk og se
Intenst designsprint

Vi kickstartede forløbet ved at samle holdet til et designsprint på fem intense dage, hvor vi gik fra indsigter til test af den første prototype.

Den perfekte identitet

I de indledende runder legede vi med identitet og fandt frem til den helt rette kombination af farver, fonte og grafiske streg.  

Nye funktioner på stribe

Vi skød kampen i gang og arbejdede agilt hele vejen, hvor vi hver 14. dag designede en ny funktion til app’en.  

Halvleg

I halvlegen optimerede vi app’en og testede den på fodboldspillere.  

Hurtigste på banen

Sidst men ikke mindst har vi designet al markedsføringsmateriale, såsom roll-ups, bannere, reklamer og magasiner, for at være top tunet til næste kamp.

Unge og dygtige UX designere med gode og nyskabende ideer

“Jeg har igennem halvandet år arbejdet tæt sammen med /et al. omkring designudvikling på Goal Stations apps. /et al. er kendetegnet ved at have unge og dygtige UX designere, der, udover at være talentfulde UX designere med gode og nyskabende ideer, også er dygtige til at forstå den proces og det formål, som det enkelte produkt skal understøtte i hverdagen. Det er ofte ikke det første, man tillægger værdi, men når produktet rammer kunden, er det afgørende, at disse kvaliteter har været i spil i udviklingen – det skaber ganske enkelt bedre produkter. /et al. formår i processen at levere dygtig faglig sparring, der yderligere bidrager til, at produktet i sidste ende bliver godt modtaget og er nemt at anvende i praksis.

Konkret har /et al. bidraget til, at Goal Stations apps er intuitive og brugervenlige, hvilket har været afgørende i et setup, hvor der potentielt kan leveres til fodboldklubber i hele verden, og hvor spillere i alle aldre skal kunne navigere nemt igennem deres træningsresultater. /et al.s UX designere har ikke bare løst opgaven men også løftet det endelige resultat til at være dét, der giver Goal Station det ønskede udtryk rent designmæssigt og skaber ét sammenhængende produktunivers.”

Peter Devantier Sønderskov, Lead business and product manager

Julies opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Konvertering af data fra den fysiske fodboldbane til en inspirerende fodboldspiller- og trænerapp
  • Vi designede en lækker identitet og skabte budskaber, som fremmer motivation i app’en!
  • Øvelses-katalog baseret på data, så spillerne udvikler sig
  • Gennemtestning af både app og vores egne fodboldkompetencer

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al