DOT

Data gjort lækkert

DOT leverer overfladebehandling, typisk varmforzinkning, metallisering og maling. Det er alt fra projekter som Storebæltsbroen til stadioner. Med produktion på tværs af lande, havde DOT brug for et overblik over enorme mængder af data. Vi har designet et nyt Power BI dashboard, som både er brugervenligt og fyldt med lækkerness.

Kunde
DOT
Branche
Metaller og metalvarer
System

Kan vi klare det, ja vi kan!

Udfordringen var at behandle de store mængder data, som anvendes i produktionen. DOT arbejder bogstavligtalt i døgndrift og har både dag -og nathold, så der var brug for et system, som kunne fungere døgnet rundt. Dataen skulle ikke blot visualiseres, men også gøres overskuelig og brugervenlig i det nye Power BI dashboard.

Power BI er en business intelligence og data visualiseringsplatform udviklet af Microsoft, der gør det muligt for brugere at analysere og dele data på en intuitiv og interaktiv måde. Godt design gør det nemmere for brugere på forskellige niveauer af teknisk ekspertise at navigere, forstå og udnytte de data, de arbejder med, hvilket fører til mere effektive og informerede beslutninger.

 

Designere ud på tur aldrig sur

Første step var naturligvis at besøge DOT i Brande, hvor vi var overvældede af de kæmpe produktionshaller. Det gav os en god grundforståelse for størrelsen af projektet og produktionen – og så følte vi os ret meget som byggemand Bob.

Vigtige og værdifulde visualiseringer

Vi gik all-in på et brugercentret design, hvor vi nøje udvalgte de rette visualiseringstyper, der bedst repræsenterede de komplekse datasæt. Vi ønskede at designe et intuitivt interface, som gjorde det nemt for brugeren at finde præcis det, de leder efter. Dette involverede brug af klare og enkle grafiske elementer for at minimere forvirring og give looket et moderne twist.

Frederik Thorsen

+ 45 22 81 40 54

Frederiks opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Skabt overskuelige datavisualiseringer
  • Design af et intuitivt Power BI dashboard
  • Designsystem som er det gode fundament
  • Udarbejdet en designmanual til rapporter

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al