DGI

Forening, feel good og forbedringer

DGI er en idrætsorganisation, som arbejder for at styrke dansk breddeidræt og idrætsforeningsliv gennem kurser, uddannelser, motionsevents og meget mere.

Foreningslivet drives af en masse ildsjæle, som skal have de bedste forudsætninger for at navigere i alle de administrative informationer. Vi sprang derfor, for en periode, med på deres hold for at være deres UX-sparringspartner og hjælpe DGI med at optimere deres hjemmeside.

Kunde
DGI
Branche
Idræt
Test &
Research

Top tunede tests

Hvordan sørger man for at lægge informationerne lige til højre benet? Jo, det handler om at kende dem, som man spiller sammen med — i det her tilfælde foreningsfolkene. Derfor gik vi i sving med vores yndlings UX-sport, nemlig tests. Her opstillede og testede vi bestemte scenarier og bad testpersonerne om at finde frem til mange forskellige informationer. Dette gjorde vi for at sikre, at de brugte ord var retvisende, at navigationsstrukturen fungerede, og at informationerne blev vist på den rigtige måde.  

Rendyrket data

Som de UX’ere vi er, elsker vi data, og her er det ikke nok bare at konkludere ud fra første testrunde. Derfor afprøvede vi forskellige hypoteser, før vi opstillede konkrete forbedringsforslag og testede hele molevitten igen. Og igen er tests the way to go, for f.eks. steg succesraten med 75 procent, når testpersonerne søgte efter ’hjælp til køb af administration’, efter vores forbedringsforslag.

Design der tager kegler

Vi har taget bolden og driblet den gennem vores resultater for at udarbejde brugbare designoptimeringer. Vi gav desuden informationsstrukturen og navigationen en overhaling. Med vores forslag hjalp vi med at sikre, at siden er i topform, og at slutbrugeren nemt kan bevæge sig rundt på den.

Stines opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Rekruttering af testpersoner og test af siden.
  • Databehandlet og udarbejdet rapport.
  • Forbedringsforslag til designoptimeringer og anbefalinger.
  • Forslag til opdateret informationsstruktur og navigation.

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al