SlikEkspressen
Bland-selv-design

KRISE!! Det er fredag, du er gået sukkerkold, og slikket er ikke klar… Frygt ej, SlikEkspressen er på vej. Sammen med SlikEkspressen har vi nemlig skabt bland-selv-design, som er blevet til en spiseklar identitet, website og app, så alle kan blande deres slik online og få det sendt direkte til døren. 

Kunde
SlikEkspressen
Branche
Fødevareindustrien
Website
Test &
Research
Branding

Fortæl! Hvorfor er det sweet?

Gi’ mig flødeboller eller gi’ mig flødekarameller, gi’ mig meget, gi’ mig giffen, gaffen, guf.  

Udover kunders sliksmag testede vi deres holdninger. Vi præsenterede eksisterende og potentielle kunder for forskellige stile og retninger for at få god og konstruktiv feedback. Det nye design skulle jo gerne give dem et sukkerchok! 

Bliver det for
fløde(karamel)?

Lækre farver, for som alle ved, spiser du også med øjnene. Allerede fra du bestiller på hjemmesiden, fortrylles du af det søde univers og modtager herefter slikket i den fineste indpakning, for uanset om det er slikposen, eller den helt store bøtte du craver, så har vi sikret, at designet sidder lige i skabet!

Designhyttens opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Konceptudvikling af den rette supersøde visuelle identitet
  • Brugertest af identitet på eksisterende og potentielle kunder
  • Designguide fyldt med lækre digitale og fysiske muligheder
  • Bland-selv-design – alt fra hjemmeside til emballage

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al