A GEN Z
Trendsættere på TikTok 

POV: Du er ung, talentfuld og har en passion for TikTok. En dag ringer Universal Studios og vil have din hjælp – selvfølgelig! Og derfra gik det stærkt for det aarhusianske bureau: A gen Z. Med en fed nytænkende virksomhed følger en endnu vildere hjemmeside – og dét har vi hjulpet dem med.

Kunde
A GEN Z Company
Branche
Reklame
Website

Fuld fart fremad! – men hvordan? 

Alle virksomheder har en hjemmeside, men for generation Z skulle det ikke bare være hvilken som helst side. De er ikke rigtig voksne, men de er heller ikke rigtig børn. De er derimod helt skarpe talenter og TikTok kreatører

A gen Z ved, hvad de vil – fremad – og arbejdet med den endelig hjemmeside har båret præg af deres ambitiøse målsætninger. Som altid, når vi designer websites, laver vi tre vilde bud på stil og retning, og A gen Z var ikke i tvivl om deres favorit. Vi elsker alt ved det færdige resultat, og det er vi sikre på, at I også vil!  

Ung med de unge
og med de ældre

Selvom hjemmesiden er frisk, moderne og ung, så henvender den sig også til bureauets klienter – og ja de er typisk over 30 (so old).

TikTok er nemlig stormet frem i mediebranchen, og de unge bruger allerede timevis på mediet. Det kan være svært at tage et legende medie seriøst, men det formår hjemmesiden. Det er, hvad vi kalder den perfekte balance mellem lækkerness og corporate. 

Stines opsummering

SÅ BARE LIGE FOR
AT OPSUMMERE:

  • Design af toplækkert website
  • Digitalisering af det visuelle udtryk, så det både er professionelt og cool
  • Vi har gjort det nemt for potentielle kunder at forstå A GEN Zs ydelser
  • Vi har sikret den bedste oplevelse på tværs af devices

Vi skal da ses, Ik?

Vi snakker altid om digital design. Hele tiden og så igen. Det er vores passion, og vi vil elske at invitere dig med i snakken. Så lad os ses og starte en snak om lækkerness, uanede muligheder og nye spændende relationer.

Lad os nørde din digitale verden sammen – hvad venter du på?

Start snakken

et-al