KMD og Goal Station – Den ultimative træningsapp til fodboldspillere

Tracking, data, teknologi, mennesker og sport… hvordan kan vi gøre fodboldspillere bedre gennem teknologi og samtidig følge deres fremskridt på en nem, legende og brugervenlig måde? Det var den udfordring, KMD og Goal Station kom til /et al. med.

En fodboldsspillers drøm

Goal Station er et fysisk træningssystem, som indsamler data på fodboldspillerne, mens de træner. Denne data blev omdrejningspunktet i en designproces, hvor /et al.’s designere sammen med et skarpt team af forretningsudviklere og programmører fra KMD, Goal Station og Syndicate fik afholdt designsprints, lavet konceptudvikling, wireframes, tests, brugerundersøgelser og designet alt UI og UX på en app.

Spiselig data som giver lyst til mere…

Goal Stations app præsenterer spillere og trænere for statistik og resultater på en legende, engagerende og anvendelig måde, så de kan følge med i, hvordan de udvikler sig, og med fokus på hvor de kan forbedre sig. Tunge, rå datamængder er ikke noget for alle, og derfor tager vores design udgangspunkt i en moderne visning af data, hvor der er lagt vægt på overblikket og motivationsfaktorer frem for lange, tunge talrækker. På den måde sikrer vores design, at dataene bliver en del af din samlede spiloplevelse.

Innovation i særklasse…

Udover crunching af en masse data og en super brugeroplevelse er /et al. især stolte over at have designet en helt ny måde at lave katalogvisning på. Kataloget er et pragteksemplar på, hvordan /et al. skaber god UX. Denne funktion har nemlig den helt rigtige mængde af behovsdækning, interaktion, følelser og æstetik.

Fra koncept til lancering af app

I samarbejde med KMD, Goal Station og Syndicate har vores designkonsulenter:

  • Taget et koncept og designet et færdigt, digitalt produkt
  • Skabt en ny måde for Goal Station at kommunikere og visualisere data på
  • Gennemtestet og nørdet brugeroplevelsen i samarbejde med fodboldspillere
  • Designet innovative features